Salată Cu ţelină şi Piept De Pui
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am si uitat de ea :)
A facut parte din meniul de revelion, dar nu am mai apucat sa scriu despre ea.
Tare usor de facut e: am folosit un piept de pui, fiert in apa usor sarata si taiat cubulete, 3 teline mai micute, curatate, spalate, date pe razatoare, stropite cu zeama de lamaie, cateva masline, cateva linguri de maioneza (preparata dintr-un galbenus fiert si unul crud), cascaval ras, sare piper...
Am amestecat usor intr-un bol carnea cu telina rasa, am potrivit gustul de sare si piper, am adaugat maioneza; am decorat cu felii de maslina si cu cascaval ras. A, si un pic de maioneza.
Et voila. Buna, ne-a placut.
Iar sunt restanta la capitolul timp :)