Salata Cu Rucola Si Somon
articol scris de hobbybucatar blog
In ultimul timp, lipsa de pofta de mancare (datorata sau, daca vreti, cauzata de caldura) si-a spus cuvantul. Solutia: salate rapide, cu mult "frunzis" si ceva gust de peste. Ca la mare, deh!
Nu prea apuc sa le pozez, insa astazi am avut ceva mai mult timp sa ma joc cu gustarea de la ora 10, asa ca o "impart" cu voi.
Mod preparare:
Fragede si dulci, frunzele proaspete si mici de spanac se combina de minune cu pestele afumat si cu gustul un pic amarui de rucola. Totul se asezoneaza cu lamaie, busuioc, piper, sare si ulei de masline. Eu servesc o portie impreuna cu 2 pesmeti Wassa (din cei numiti "Original", ca restul nu-mi sunt pe plac).
PS De baby-spinach se pare ca sunt deja dependenta: mi-am cumparat zilele trecute si seminte de spanac, sa imi pun in ghivece pe balcon. Grabiti-va, daca va tenteaza, ca deja e tarzior: se planteaza pana in mai inclusiv (eu am o saptamana intarziere, dar bine ca e cald!), iar daca nu apucati... mai aveti ocazia pe la toamna sa il puneti din nou la incoltit.
Reteta recomandata de HobbyBucatar.blogspot.com