Salată Cu Pui Marinat
articol scris de adellaida blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 1 buc piept de pui
- 50 ml sos de soia
- 4 rosii mari
- 4 castraveti
- 6 ridichii
- 2 buc ceapa verde
- 30 gr. unt
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 kg cartofi noi
- marar, patrunjel verde
- 50 gr branza de oi
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui cubulete, se pune intr-un bol si se toarna peste sos-ul de soia, se acopera si se pune la rece. Se taie bucatele rosiile, castravetii, ridichiile si ceapa verde. Dupa aproximativ 3 ore se pune unt-ul la topit si se prajesc cubuletele de piept. Intre timp se curata cartofii, se taie felii si se tin in apa rece.Dupa ce s-au rumenit bucatile de pui, se scot si se pun la prajit cartofii. Se amesteca bucatile de pui cu amestec-ul de legume, se presara cu putina sare si piper apoi se toarna 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca si se aseaza in farfurie alaturi de o portie (nu foarte mare) de cartofi prajiti. Se rade branza peste, se presara verdeata tocata si se asteapta reactia celor ce au mancat-o :)
Nota:
Salatele de legume sunt o fantana de sanatate pentru organismul tau. Fie ca esti la dieta, fie ca vrei sa stai departe de problemele cauzate de unele afectiuni, salatele te ajuta sa te simti plina de vitalitate. Bucura-te de legumele proaspete, de savoarea si principiile lor si adopta un stil de viata sanatos. Inca din cele mai vechi timpuri, ridichile faceau parte din alimentatia egiptenilor. Descoperirile arheologice au dovedit ca acestia cultivau pamanturile cu ridichi de luna. Vechii greci foloseau ridichiile ca leac pentru tratarea nervozitatii, caderii parului si a opririi hemoragiilor.
- 50 ml sos de soia
- 4 rosii mari
- 4 castraveti
- 6 ridichii
- 2 buc ceapa verde
- 30 gr. unt
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 kg cartofi noi
- marar, patrunjel verde
- 50 gr branza de oi
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui cubulete, se pune intr-un bol si se toarna peste sos-ul de soia, se acopera si se pune la rece. Se taie bucatele rosiile, castravetii, ridichiile si ceapa verde. Dupa aproximativ 3 ore se pune unt-ul la topit si se prajesc cubuletele de piept. Intre timp se curata cartofii, se taie felii si se tin in apa rece.Dupa ce s-au rumenit bucatile de pui, se scot si se pun la prajit cartofii. Se amesteca bucatile de pui cu amestec-ul de legume, se presara cu putina sare si piper apoi se toarna 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca si se aseaza in farfurie alaturi de o portie (nu foarte mare) de cartofi prajiti. Se rade branza peste, se presara verdeata tocata si se asteapta reactia celor ce au mancat-o :)
Nota:
Salatele de legume sunt o fantana de sanatate pentru organismul tau. Fie ca esti la dieta, fie ca vrei sa stai departe de problemele cauzate de unele afectiuni, salatele te ajuta sa te simti plina de vitalitate. Bucura-te de legumele proaspete, de savoarea si principiile lor si adopta un stil de viata sanatos. Inca din cele mai vechi timpuri, ridichile faceau parte din alimentatia egiptenilor. Descoperirile arheologice au dovedit ca acestia cultivau pamanturile cu ridichi de luna. Vechii greci foloseau ridichiile ca leac pentru tratarea nervozitatii, caderii parului si a opririi hemoragiilor.