Salata Cu Dressing Picant Si Pecorino Cu Friptura De Pui
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aceasta este din nou una dintre acele retete in care improvizez cu ingredientele care le am la indemana si la final ma minunez cum de nu m-am gandit la asta mai devreme.
Ingrediente
Friptura
pulpe de pui dezosate
1-2 lingurita pasta de ardei
condiment special pui
putin ulei
Salata
1 salata iceberg
1 morcov
1/2 praz
1 ardei gras
patrunjel verde
ulei de masline
Dressing
2-3 linguri cu varf de smantana
2 linguri maioneza
2 maini de Pecorino de la Lactitalia dat pe razatoare
boia iute/chilli
piper
sare
In primul rand am pregatit o marinata din pasta de ardei, condiment de pui homemade si putin ulei si am lasat in ea carnea cam 30 de minute. Apoi am prajit-o pana s-a rumenit bine si ulterior am taiat-o cubulete marisoare.
Am pregatit intre timp salata, tocand toate ingredientele si amestecandu-le bine cu putin ulei de masline.
La final am amestecat ingredientele pentru dressing (al meu a iesit destul de gros - puteti sa-l pregatiti si mai lichid, in functie de preferintele voastre).
In farfurii am asezat salata, peste care in mijloc am pus cubuletele de pui prajit si am adaugat la final dressingul.
Daca doriti puteti amesteca dressingul direct in salata - din nou, in functie de cum preferati :)
Pofta buna!