Salata Cu Doua Tipuri De Rosii
articol scris de stamamadalinaandreea blog madalina-stama.net
Ingrediente: 1 rosie mare, galbena (la 100 de grame), 4-5 rosii (toate de gradina, eco, mari), 1 ceapa mare, galbena, in total 400 de grame de rosii,1 ardei verde, mediu,1 lingura cu ulei de masline, 1 lingura cu suc de lamaie, sare si piper alb macinat.
Se spala rosiile, se taie felii. Ardeiul se taie pe din doua, se scot semintele, se spala, se taie in felii mici, subtiri. Ceapa se taie marunt.
Se amesteca legumele, se adauga ceapa, sarea, uleiul si sucul de lamaie.
Filed under: Aperitiv Tagged: APERITIV FARA CALORII, aperitiv light, aperitiv usor, ardei, calorii, canicula, dieta, dieta rapida, ECAPA, licopen, MENTINERE GREUTATE, piper, rosii, rosii de gradina, rosii eco, salata, salata de vara, SALATAD E ROSII, sare, Silueta, slabire, slabire rapida, tomatoes, ulei de malsine, vara