Salata Colorata, Din Ardei
articol scris de stamamadalinaandreea blog madalina-stama.net
Ingrediente: 1 ardei mediu verde inchis, 1 ardei mediu, verde deschis, 1 ardei, tot gras, de dimensiune medie, dar de culoare galbena, 1 ardei gras de culoare portocalie, tot de dimensiune medie, 2 rosii de gradina, micute, 1 ceapa galbena, medie, 1 lingurita cu sare, 1 lingurita cu otet cu miere si 1 lingura cu ulei de floarea-soarelui.
Legumele se spala bine cu apa. Ardeii grasi se taie pe din doua, se inlatura codita si semintele, se mai spala cu apa rece pe interior. Pulpa se taie in fasii egale, pe lungime, apoi pe latime, sub forma de cubulete, insa nu e musai sa va aiasa cubulete. Se taie in bucati cat de cat egale, dar sa nu fie foarte mici, pentru ca astfel nu se mai simte pic de gust si se pierde o mare parte din vitamine si minerale.
Se spala si rosiile. Se taie pe din doua, apoi pe latime se taie in bucati. Se amesteca bucatile de ardei si de rosii. Se curata ceapa, se taie julienne. Se mai amesteca salata. Se adauga otetul, sarea si uleiul, iar se amesteca si se poate servi.
Pofta buna!
Filed under: Aperitiv Tagged: ardei, dieta, dieta Atkins, dieta cu supa de varza, dieta daneza, dieta Dash, dieta de slabit, dieta disociata, dieta hipocalorica, dieta Montignac, dieta rapida, dieta south beach, din ardei, nutritie sanatoasa, rosii, salata colorata, salata cu branza feta, salata de conopida, salata de cruditati, salata de fasole, salata de praz, salata de primavara, salata de pui, salata de rosii, salata de sfecla rosie, salata de ton, salata de vinete, salata verde