Salata Colorata Cu Apio
Sursa SALATA COLORATA CU APIO
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Salata de apio este deosebit de gustoasa si crocanta.
Poate fi chiar vesela, daca i se adauga alte legume care sa-i aduca un plus de culoare.
Eu am amestecat-o cu rosii cherry & cherry kumato si ciuperci champignon .
Cantitatile :
5 tije mari de apio taiate bucatele
4 ciuperci champignon (mari) crude taiate lamele
7 rosii cherry taiate jumatati
7 rosii cherry kumato taiate sferturi.
Dresingul l-am facut din 2 linguri ulei de masline/un sfert de lingurita de sare/ o lingura concentrat de rodii.
Poate fi consumata ca atare, in amestec cu alte ingrediente ( am mai intrebuintat-o intr-o salata calda ) sau alaturi de alte preparate .