Salata Calda Cu Naut Si Feta
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De data asta am cronometrat, ca sa am informatii exacte - a durat 5 minute pan-a fost gata, and, boy-oh-boy, it was gooood!
2 cepe rosii se rumenesc 30 de secunde in 2 linguri de ulei de masline, apoi se adauga putin ardei iute (fara seminte, ca sa nu va ia gura foc) + o conserva de naut scursa bine si se lasa sa bolboroseasca la foc mare 3 minute.
In timpul asta injumatatesti o mana mare de rosii cherry si ciopartesti o legatura de patrunjel, pe care le arunci apoi in tigaie, peste naut. Mai pui si coaja rasa si sucul de la jumatate de lamaie, sare si piper macinat proaspat, ba si-un praf de chiomion daca ai la indemana.
La sfarsit sfarmi niste branza feta (sau telemea de-a noastra) peste toata treaba, mai picuri niste ulei de masline extravirgin si asta a fost tot!
Enjoy! I know we did :D