Salata Calda Cu Ficat De Pui, Cartofi Si Ciuperci
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
* 500 g ficat de pui * 200 g ciuperci
* 300 g cartofi * 3-4 oua fierte
* 1 ceapa rosie * 1-2 catei de usturoi tocat
* sare şi piper negru proaspat
* 50 g unt * ulei de masline
* sos balsamic
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, apoi se scurg, se curata şi se taie in sferturi. Ciupercile se taie jilien si se soteaza intr-o tigaie mare largă (wok), in unt si ulei de masline. Se adauga si ficatul pentru 4-5 minute, la foc moderat.
Se scot apoi din tigaie si se pun pe un vas cald si se pastrezeaza acoperite. Se strecoara uleiul din tigaie ca sa ramana curat. Se adaugă ceapa şi se soteaza, apoi se adauga si usturoiul. Separat se fierb 3-4 oua tari, care se taie apoi in sferturi
Pe o farfurie calda se amesteca toate ingredientele impreuna si se stropesc cu sosul ramas in care se mai adauga un strop de sos balsamic.