contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Calda Cu Dovleac Si Fenicul(warm Salad With Pumpkin And Fennel)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





o alta salata,de data aceasta calda,inspirata de "domnul dovleac",preferatul temperaturilor de afara.am servit-o ca si fel de sine statator,la o cina,alaturi de citeva guri de vin rosu,a fost consistenta ,o textura crocanta,culoare si un mix de arome foarte placut.
ingrediente pentru 3 persoane:
300 gr dovleac ,feliat ,cca 1cm cel mult grosimea feliei,
1 bulb de fenicul,mai mare,taiat felii,pe lung,nu mai groase de 0,5 cm,
1 ceapa rosie,taiata in felii,
1 ardei capia mare,curatat de cotor si seminte,
1 buchet mic de patrunjel,
cca 100 grame bulghur prefiert,pus la inmuiat in 100 ml apa clocotita si acoperit,pentru 10 minute,
sare ,piper,
2 linguri ulei de masline,
sucul de la o 1/2 lamiie.
legumele se fac pe rind la tigaia grill,pe aragaz,pe masura ce se coc le depozitam intr-o oala cu capac,sa se mentina calde .facem dressing-ul,amestecind energic sarea ,piperul uleiul de masline si sucul de lamiie,il turnam deasupra legumelelor ,amestecam si bulghurul ,decoram cu patrunjelul tocat si servim.putem veni in completare cu niste bucatele de feta daca vrem si mai multa consistenta.
daca o lasati asa ,simpla,mai puteti cocheta cu alte arome,inlocuind lamiia cu portocala,merge de minune si in aceasta varianta!

enjoy!


Share


Articol recomandat de alison-trials.blogspot.com