Salata Boeuf _ Mini Portii
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta o gasiti aici doar ca in plus am mai pus si ardei la otet de culoare rosie si galbena.
Am mai avut nevoie de :
- un ou fiert
- patrunjel cret
- feliute de ardei in otet, bineinteles de culoare rosie si galbena
Pentru a forma mini portiile m-am folosit de formele de savarine si va garantez ca a disparut repede salata, pentru ca erau prea dragute ca sa nu-ti vina sa le maninci. In forma de savarina am pus o pelicula subtire (nu stiu exact cum se cheama, dar cred ca se poate folosi cu succes si un patrat mare facut dintr-o punga de naylon) am umplut-o cu salata, am acoperit cu folia si am apasat ca sa ia forma savarinei
am intors usurel forma pe platou, am extras forma si peliluca, apoi am ornat
cu feliute de albus, pe unele si pe platou am dar prin sita galbenusul de ou (de asta apare ca o mimoza, buna ideea pentru ziua femeii), in rest se vede in poza...
Nu-i neaparat o reteta deosebita, doar ca am incercat sa o prezint altfel pe platou, ca sa dea bine in decor... sper sa va placa...