Salata A La Rousse
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am primit de 8 Martie o minunata carte de bucate, o strasnica carte de bucate, lasati-ma sa-i spun asa, si anume cartea lui Horia Virlan "Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti". M-am indragostit pe loc de carte si de retetele de acolo, toate faine si la obiect si cu niste fotografii superbe...acuma stiu ca sunt ca si copiii, dar are niste fotografii faine faine.
Salata a la Rousse am gasit-o si pe ea in cartulie. O stiam de dinainte, insa acum am respectat, pe cat am putut, reteta din carte.
Ingrediente
Salata a la Rousse am gasit-o si pe ea in cartulie. O stiam de dinainte, insa acum am respectat, pe cat am putut, reteta din carte.
Ingrediente
o cutie de mazare
o telina medie
2 morcovi
5-6 cartofi
un gogosar murat
maioneza
sare
piper
patrunjel
masline negre
o telina medie
2 morcovi
5-6 cartofi
un gogosar murat
maioneza
sare
piper
patrunjel
masline negre
Telina si morcovul se fierb in apa cu putina sare. Se fierb si cartofii in coaja. Mazarea se fierbe si ea cateva minute chiar daca este de la conserva.
Se taie telina si morcovul cubulete si gogosarul fasii. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se amesteca legumele intr-un bol si se incorporeaza cu maioneza.
Se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel tocat. Se orneaza salata cu masline si se serveste.
Pofta buna!
Se taie telina si morcovul cubulete si gogosarul fasii. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se amesteca legumele intr-un bol si se incorporeaza cu maioneza.
Se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel tocat. Se orneaza salata cu masline si se serveste.
Pofta buna!