Salam De Casa - Reteta Doamnei Comsa

articol scris de casutalaurei blog casutalaurei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

imagine preluata de pe www.bloombiz.ro
Cred ca putina lume mai face salam de casa. Daca va tenteaza, puteti incerca reteta doamnei Comsa. Ortografia originara ca de obicei.
“Luam 2 kgr. carne de vaca si un kgr. carne de porc, o saram cu sare si salitra amestecate, care o face sa aiba coloare rosie, apoi lasata sa stea 2 zile. Dupa 2 zile tocam carnea foarte marunt, adaogandu-i o jumatate kgr. de slanina afumata si taiata marunt, putin inibahar si piper pisat, precum si putina nucsoara rasa; toate bine framantate. Cu aceasta compozitie umplem matele cat se poate mai indesat, legam capetele matelor si numai decat le punem la fum sa stea 2 – 3 zile. Daca vrem sa-l tinem mai mult, il punem intr`o ladita cu cenuse cernuta si uscata.”