contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salam De Biscuiți

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O rețetă mai light, mai fină, fără nucă și rahat (suportabilă de cei care au probleme cu stomacul, dar și foarte bună).
Se face cu un pachet mare de biscuiți Petite beurre, un pachet de unt, o ceașcă mică de zahăr, 50 g cacao, esență de rom, 2 ceșcuțe cu lapte.


  Zdrobim biscuiții, in bucăți mai mari, și îi stropim cu lapte.
Separat, punem la fiert o ceșcuță (de cafea) cu lapte, zahăr (după gust, dar nu prea mult), după ce se dizolvă punem cacoa și apoi untul. Nu mai fierbem, omogenizăm și amestecăm cu biscuiții și romul.
Compoziția se pune intr-o formă de chec care se dă la rece.
După câteva ore, se întărește.
Răsturnăm salamul, il pudrăm cu cacao și îl tăiem felii.
După gust