contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri Din Piept De Pui, La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Astazi va invit, sa serviti alaturi de mine, piept de pui la cuptor. O reteta pe care am vazut-o la televizor, in fata careia n-am rezistat, asa ca am trecut la fapte.
Avem nevoie de:
  • 700 g piept de pui feliat
  • 100 g mozzarella
  • 300 rosii
  • 3 oua
  • 100 pesmet
  • 100 parmezan
  • origano
  • sare
  • piper
Intii de toate, spalam si taiem rosiile cuburele, le punem intr-un castronel, apoi adaugam peste ele mozzarella taiata la fel, le condimentam cu un pic de sare, piper si origano. Cu ajutorul unei linguri, invirtim de citeva ori ingredientele, pina vedem ca le-am amestecat bine. 
Intr-o farfurie, punem pesmetul si parmezanul si le amestecam. Intr-un castronel, zbatem bine ouale, apoi luam cite o felie de piept de pui il batem un pic cu ciocanul pentru carnuri ca sa devina mai fraged, punem intr-un colt o lingura din compozitia cu mozzarela, rulam frumos si prindem la capete cu scobitori, ca sa nu riscam sa dispara toata mozzarella in tava cind va fi introdusa in cuptor. 
Trecem ruloul din piept de pui, intii prin oul zbatut, apoi prin pesmetul amestecat cu parmezan, il asezam in tava tapetata cu hirtie de copt (reteta prevedea o tava unsa cu ulei) si dam tava in cuptorul preincazit la 180 de grade, timp de 30 de minute.
Scoatem din cuptor, asezam pe un platou si le servim calde. Noi le-am servit alaturi de cartofi prajiti, asta la cererea Isabellei.
Pofta mare !