contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri Din Carne De Porc Cu Ciuperci Si Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Si aceasta bunatate face parte din meniul de Rev', all in one si apare fara garnitura pentru ca poate fi servita fara garnitura.


Ingrediente:

8-10 felii carne de porc (preferabil slaba)
6-8 ciuperci champignon cu tot cu codite
1 ardei gras rosu
2-3 fire patrunjel
100 gr cascaval ras
2 catei de usturoi
sare, piper, condimente dupa gust
ulei de masline
Timp de preparare:
3o-35 minute
Mod de preparare:

Se bat feliile de carne, se sareaza si se pipereaza pe partea interioara. Intre timp se pregateste continutul: se taie marunt ciupercutele si coditele, se taie ardeiul gras si se rade cascavalul, se toaca patrunjelul, se adauga condimente dupa gust, se adauga putin ulei de masline pentru a omogeniza compozitia. Se adauga compozitia pe feliile de carne si se ruleaza (se prind mai multe scobitori daca este necesar)

Am avut mai multe ciupercute si mi-a mai ramas compozitie asa ca am umplut si cateva ciupercute (reteta pentru ciupercute umplute o vezi aici)




Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste carnea si scobitorile ies cu usurinta.


Mod de servire:

Pot fi consumate fara garnitura.
Se recomanda impreuna cu un vin alb, demisec.
Punct minus pentru mine: de foame am omis sa fac poza cu un rulou taiat, promit sa adaug o poza data viitoare cand fac ;)
Spor si Bon appétit ;)


Articol recomandat de inventiiculinare.blogspot.com