contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Vinete

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Nu prea stiu unde sa includ aceasta reteta, la aperitive, antreu sau garnituri Am vazut-o pe situl de fotografi shutterstock si cum eu sunt receptiva la culorii, nu putea trece neobservata. A trecut ceva vreme de atunci, iar zilele trecute avean nevoie de o garnitura ca sa inveselesc niste pulpe de pui si am ales aceste rulouri colorate. Nu stiu daca erau cele mai potrivite, dar au mers perfect.

 

Ingrediente:
* 1-2 vinete lungi si subtiri
* 1-2 ardei california rosu
* 1-2 rosii
* verdeata - busuioc
* ulei de masline
* scobitori

 


Mod de preparare
E simplu, nu-s multe de spus. Se taie vinetele pe lung de cca. 5-6 mm grosime. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Vinetele inghit mult ulei, asa ca se scot pe un servet de bucatarie absorbant. Acum se condimenteaza dupa gust.
Ardeiul se taie la fel pe lung in fasii nu foarte late, care se pun pe cate o felie de vanata prajita, dupa care se ruleaza. Se prinde ruloul cu o scobitoare.


Se aseaza pe un platou, iar in varful scobitorii se infige o felie de rosie si o frunza de busuioc, asta am avut eu. Un astfel de platou viu colorat insufleteste orice masa.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com