contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Sunca Cu Ciuperci Si Sos De Vin

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


...oh, da, si ciupercile intra in categoria "legume preferate" :)) ...asa ca v-am pregatit, incepand de astazi, cateva surprize delicioase cu ciuperci. Sper sa va placa!!!
Ingrediente:
- 500 g. ciuperci Champignon
- 1 ceapa
- 1 legatura de patrunjel
- 2 linguri de unt
- zeama de la 1/2 de lamaie
- 1 lingura boia dulce de ardei
- sare, piper
- 15-16 felii de sunca Praga sau afumata
- 125 ml. vin alb sau rose
- 4 linguri de smantana
- 1 lingurita faina
- 1 galbenus 
Mod de preparare:
Spalati ciupercile, curatati-le si taiati-le in felii subtiri:


Tocati marunt patrunjelul:


Caliti ceapa in unt fierbinte. Adaugati ciupercile si zeama de lamaie si lasati sa fiarba inabusit 3-5 minute.
Presarati deasupra patrunjelul tocat si condimentati:


Incingeti cuptorul la 200 grade C. Impartiti in mod egal compozitia cu ciuperci pe feliile de sunca (puneti deoparte cateva linguri pentru finalul retetei)


Rulati-le (daca nu vor sa stea, fixati-le cu scobitori :P)


Mie nu mi-au facut probleme :))


Pregatiti vinul...aveti timp si de o mica degustare :P


Amestecati vinul, smantana, faina si galbenusul...eu am amestecat totul cu smecheria asta de "mixer", de la Tupperware (...magic :D)


Puneti rulourile intr-o forma termorezistenta, unsa cu unt:


Turnati amestecul peste rulourile de sunca:


...si dati la cuptor pentru cca.15 minute:


Presarati deasupra restul de ciuperci calite, pe care l-ati pus deoparte mai devreme :)


Serviti atatea rulouri cate doriti :P
Sint delicioase, asa ca preconizez ca veti dori destul de multe :)))


Articol recomandat de savalaura.blogspot.com