Rulouri De Pui Cu Spanac Si Branza
articol scris de Winter blog emablog-ema.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta originala este Chicken Rollatini.
Pare complicat, dar nu e. Rezultatul e bun - bun. merita incercat.
Ingrediente: piept de pui, 5 cuburi spanac congelat, cascaval, telemea, 2 oua, pesmet, sare, piper, garnitura de orez.
Am feliat pieptul de pui ca pentru snitele si am batut feliile cu ciocanul sa se intinda. Le-am sarat, piperat.
Spanacul decongelat l-am stors de apa si l-am amestecat cu cascaval ras, telemea rasa si jumatate de oua batut, apoi am intins compozitia pe felia de carne.
Se face un rulou. Nu are nevoie de scobitori, stie sa stea pachetel.
Mi-au iesit 12 rulouri.
Pe fiecare rulou l-am tavalit prin pesmet, ou si iar pesmet.Le-am asezat pe toate in tava unsa cu ulei.
Fetita mea m-a ajutat sa le pun cate un cubulet de margarina deasupra.
Le-am lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi le-am turnat deasupra sos de bulion cu apa si am presarat cascaval ras. Sosusl nu trebuie sa fie foarte apos. Le-am lasat iar vreo 10 minute si gata.
Noi le-am facut o garnitura rapida de orez.
Papa bun. incercati si voi.
Pare complicat, dar nu e. Rezultatul e bun - bun. merita incercat.
Ingrediente: piept de pui, 5 cuburi spanac congelat, cascaval, telemea, 2 oua, pesmet, sare, piper, garnitura de orez.
Am feliat pieptul de pui ca pentru snitele si am batut feliile cu ciocanul sa se intinda. Le-am sarat, piperat.
Spanacul decongelat l-am stors de apa si l-am amestecat cu cascaval ras, telemea rasa si jumatate de oua batut, apoi am intins compozitia pe felia de carne.
Se face un rulou. Nu are nevoie de scobitori, stie sa stea pachetel.
Mi-au iesit 12 rulouri.
Pe fiecare rulou l-am tavalit prin pesmet, ou si iar pesmet.Le-am asezat pe toate in tava unsa cu ulei.
Fetita mea m-a ajutat sa le pun cate un cubulet de margarina deasupra.
Le-am lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi le-am turnat deasupra sos de bulion cu apa si am presarat cascaval ras. Sosusl nu trebuie sa fie foarte apos. Le-am lasat iar vreo 10 minute si gata.
Noi le-am facut o garnitura rapida de orez.
Papa bun. incercati si voi.