Rulouri De Pui Cu Dovlecel
articol scris de TeoBucatar blog teobucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
-un piept de pui fara os,
-1-2 dovlecei mici,
-patrunjel verde tocat,
-sare,
-piper macinat,
Preparare:
Nimic mai simplu decat modul de preparare al acestor rulouri de pui cu dovlecel.
Spalati dovleceii si taiati in felii cat mai subtiri dupa care ii prajiti pe gratar, 2-3 min pe fiacare parte. Pieptul de pui spalat si taiat in felii mari se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza bucatile de carne.
Fiecare bucata se acopera cu felii de dovlecel, se presara cu patrunjel tocat si se ruleaza strans prinzandu-se in una-doua scobitori.
De aici gusturile se pot imparti. Eu le-am prajit pe gratar ca sa fie mai dietetice dar rulourile se pot baga la cuptor, unse cu putin ulei sau se pot praji pur si simplu in tigaie dupa ce le-am dat prin ou si pesmet.
Rulourile de pui cu dovlecel sunt un preparat rapid, cu ingrediente simple si putine, tocmai in ideea de a lasa sa se simta aroma dovlecelului care prin prajirea pe gratar capata o savoare si o dulceata deosebita...
Pofta buna!