contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Pui Cu Cascaval Afumat Si Sos Tzatziky

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 rosie coapta,
piper,
sare,
coriandru macinat,
5 galbenusuri de ou,
1 lingura de ulei,
200 grame de pesmet,
scobitori,
hartie de copt.
Mod preparare:
Pieptul de pui il taiem fasii si il batem cu ciocanelul de snitele si il condimentam cu sare si piper.
Cascavalul il razuim, il amestecam cu untul, coriandrul si cu patrunjelul tocat.
Galbenusurile de ou le batem cu uleiul, pregatim si pesmetul, taiem rosia feliute lungi.
Acum ca totul este pregatit punem pe pieptul de pui compozitia de cascaval pregatita cu tot ce trebuie si punem si feliutele de rosii.
Rulam si bagam scobitori sa nu se desfaca.
Dam ruloul prin amestecul de ou si ulei pe ambele parti.
Dupa aceea dam rulourile prin pesmet si le punem in tava care in prealabil a fost tapetata cu hartie de copt. Le bagam la cuptor la 200 grade pentru 30 minute pe gratarul din mijloc.
Se servesc cu sos tzatziky.
Reteta pentru sos tzatziky:
  • 300 grame de iaurt
  • 1 castravete verde
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • cateva frunzulite de menta
  • 1/2 lingurita de sare

Tocam usturoiul marunt, ceapa la fel si le amestecam cu iaurt, sarea, zaharul si menta. Sosul il punem la frigider pana tocam castravetele pe care il curatam de seminte si de coaja, il punem in strecuratoare cu 1 lingurita de sare sa se lase zeama cca 15 minute, stoarcem bine si amestecam cu sosul preparat.



Reteta recomandata de Llily-Musat.blogspot.com