Rulouri De Pui Cu Cascaval Afumat Si Sos Tzatziky

articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 rosie coapta,
piper,
sare,
coriandru macinat,
5 galbenusuri de ou,
1 lingura de ulei,
200 grame de pesmet,
scobitori,
hartie de copt.
Mod preparare:
Mod preparare:
Pieptul de pui il taiem fasii si il batem cu ciocanelul de snitele si il condimentam cu sare si piper.
Galbenusurile de ou le batem cu uleiul, pregatim si pesmetul, taiem rosia feliute lungi.

Reteta pentru sos tzatziky:
- 300 grame de iaurt
- 1 castravete verde
- 1 lingurita de zahar
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa
- cateva frunzulite de menta
- 1/2 lingurita de sare
Tocam usturoiul marunt, ceapa la fel si le amestecam cu iaurt, sarea, zaharul si menta. Sosul il punem la frigider pana tocam castravetele pe care il curatam de seminte si de coaja, il punem in strecuratoare cu 1 lingurita de sare sa se lase zeama cca 15 minute, stoarcem bine si amestecam cu sosul preparat.
Reteta recomandata de Llily-Musat.blogspot.com