Rulouri De Pui Cu Carnati
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
* 1 piept de pui
* 2 carnati
* usturoi
* patrunjel
* rozmarin
* sare
* 2 carnati
* usturoi
* patrunjel
* rozmarin
* sare
Mod de preparare
1. Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei si se omogenizeaza.2. Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie alimentara si se bat putin cu ciocanul de snitele.
Se sareaza si se pipereaza.
3. Pe fiecare bucata de piept se aseaza 2 bucati de carnat
si se ruleaza cat mai strans.
Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas termorezistent si se ung cu sosul de usturoi.
Se toarna deasupra putina apa si putin ulei si se da la cuptor pana se rumenesc rulourile.
4. Se servesc calde, cu mamaliguta.