Rulouri De Pui Cu Broccoli
articol scris de liana10 blog pemasadinbucatarie.blogspot.com
Made by Liana
Rulouri de pui umplute...ia sa vedem: cu omleta am facut, cu sunca si cascaval am facut...cu broccoli, n-am facut! Deci, la treaba ;-)
Dupa o reteta din revista Click pentru femei/Capitolul 126.
Portii: 4
Pregatire: 30'
Prajire: 10'
Ingrediente:
600g piept de pui,
4 lingurite de mustar,
400g broccoli,
1 ardei gras rosu/morcov,
50g cascaval,
150g bacon,
4 linguri de ulei,
1-2 crengute de cimbru,
sare,
piper.
1.Se spala pieptul de pui, se usuca cu prosoape absorbante si se taie felii. Se bat usor,
se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se ung cu mustar.Eu am lasat fileurile de pui la rece, o ora, in vin alb.
2. Se spala broccoli, se desface in buchetele si se opareste trei minute in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Ardeiul rosu se curata si se taie fasii.-Eu nu am avut ardei, am pus morcov.
3. Se asaza pe fiecare felie de pui o bucata cascaval, broccoli si doua fasii de morcov.
Se ruleaza, se invelesc intr-o felie de bacon-eu am avut sunca afumata de casa- si se prind cu o scobitoare- sau cu ata de bucatarie.
4. Se prajesc pe toate partile in ulei incins 8-10 minute,
cu o crenguta de cimbru in el-eu am avut doar cimbru uscat. Se acopera tigaia si se lasa 15 minute. Se servesc alaturi de broccoli si de cartofi fierti.
Delicioase rulourile, dar cam putine...:( si mici, pe deasupra- a zis ajutoul de bucatar.
Author:Liana10