contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Hering Cu Castraveti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

   Daca tot a ramas materialul in casa dupa marinada rapida m-am gandit sa fac niste rulouri de hering cu castraveti, rulouri care pot constitui un aperitiv excelent si pe care le cumparam de la supermarket pana acum...
                    Ingrediente:
                         -500 g hering,
                         -o lingurita de zahar tos,
                         -o lingurita boabe de coriandru(sau mustar),
                         -o lingura de sare,
                         -un praf de scortisoara,
                         -50 ml ulei,
                         -75 ml otet,
                         -o lingurita piper negru  boabe,
                         -2-3 foi de dafin,
                         -350 ml apa,
                         -o ceapa mica taiata rondele,
                         -un morcov mic taiat rondele subtiri,
                         -3-4 castraveti murati feliati pe lung,
                     Preparare:
      Se curata si se taie file pestele, iar oasele se scot cum am aratat la marinada rapida. Celelalte ingrediente se amesteca toate si se dau un clocot dupa care se lasa sa se raceasca acoperit pentrun a se intrepatrunde aromele. Racirea trebuie sa fie completa pentru ca altfel pestele se va coagula.
    Se toarna marinada peste peste si se tine la rece pana fileurile devin suficient de maleabile sa poata fi rulate(cca o zi). In momentul in care pestele suporta operatia pe ficare bucata de peste se aseaza o feliuta de castravete si se ruleaza strans incepand de la partea unde a fost capatana spre coada. Se fixeaza cu o scobitoare care se scoate in momentu servirii pentru ca ruloul este deja format si nu se va mai desface.
   Rulourile de hering cu castraveti se pot tine mai multe zile in aceasta marinada, intr-un vas acoperit tinut la frigider.

Articol recomandat de teobucatar.blogspot.com