Rulouri De Foietaj Cu Sunca Si Cascaval
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Inspirata de Alex, am facut si eu rulourile din foietaj. Simplu, rapid si delicios. Alexandru, a dat rulada la frigider pentru o ora, apoi a feliat-o si copt rulourile. Eu nu am mai dispus de acest timp, asa ca am rulat, feliat... si am pregatit totul în cîteva minute pîna s-a încalzit cuptorul. Dar trebuie sa recunosc ca am avut si ajutor, sotul, care a razalit cascavalul. Ceva ce mie nu-mi place sa fac! :D
Ingrediente:
- rulou de foietaj din comert
- prosciutto cotto, sunca de Praga
- cascaval razuit
- rosii, taiate cubulete
- frunzulite de oregano
Se presara cascavalul, cubuletele de rosii si frunzulitele de oregano.
Deasupra se aseaza feliile de sunca.
Se roleaza strîns, apoi se feliaza. Rulourile se aseaza pe o tava prevazuta cu pergament.
Se da tava în cuptorul încalzit în prealabil la 180°C si se lasa aproximativ 20 minute la copt.
Pofta buna!