contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Foietaj Cu Sunca Si Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Inspirata de Alex, am facut si eu rulourile din foietaj. Simplu, rapid si delicios. Alexandru, a dat rulada la frigider pentru o ora, apoi a feliat-o si copt rulourile. Eu nu am mai dispus de acest timp, asa ca am rulat, feliat... si am pregatit totul în cîteva minute pîna s-a încalzit cuptorul. Dar trebuie sa recunosc ca am avut si ajutor, sotul, care a razalit cascavalul. Ceva ce mie nu-mi place sa fac! :D


        Ingrediente:
  • rulou de foietaj din comert
  • prosciutto cotto, sunca de Praga
  • cascaval razuit
  • rosii, taiate cubulete
  • frunzulite de oregano

Se presara cascavalul, cubuletele de rosii si frunzulitele de oregano.


Deasupra se aseaza feliile de sunca.


Se roleaza strîns, apoi se feliaza. Rulourile se aseaza pe o tava prevazuta cu pergament.



Se da tava în cuptorul încalzit în prealabil la 180°C si se lasa aproximativ 20 minute la copt.


Pofta buna!