Rulou Din Piept De Pui Cu Legume și Orez
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
1 piept de pui
1 vânătă
1 morcov
2 ardei
100 g cașcaval afumat
1 ceașcă smântână dulce
1 roșie
vin alb
1 roșie
vin alb
rozmarin uscat
sare, piper
ulei de măsline
1 cană orez
șofran
Mod de preparare:
Pieptul de pui se întinde într-o foie de 1 cm grosime.Se presară sare , piper și rozmarin.Peste el se pune jumătate din vânătă,1 ardei, jumătate din cașcaval și morcovul (fiert) toate tăiate fâșii.Se rulează, se prăjește în 2 linguri cu ulei de măsline pe toate părțile apoi se dă la cuptor 10 minute.
Fileurile de la pieptul de pui ,jumătatea rămasă din vânătă, roșia și ardeiul tăiate cuburi se prăjesc în ulei de măsline.Când sunt prăjite se stinge cu puțin vin alb și pune smântâna amestecând până la obținerea unui sos apoi se adaugă restul de cașcaval ras.Se potrivește de sare și piper.
Orezul se fierbe în apă cu sare și se condimentează cu șofran.
Se servesc calde.
Poftă bună!