Rulou De Pui
Sursa Rulou de pui
articol scris de Didona157 blog aromele.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu se face așa greu pe cât pare.
Ingrediente: 1 piept de pui, 200 g cascaval feliat, șuncă presată feliată, 2 gogoșari marinați, 2ouă, 5 linguri de făină, 5 linguri de pesmet, sare, piper, ulei.
Tăiem felii din pieptul de pui, groase cât degetul, sau tăiem un piept de pui in 4 - și apoi le batem cu ciocanul de șnițele. Le presărăm cu sare și piper.
Pe fiecare bucată de piept punem 1-2 felii de șuncă și deasupra cașcaval, apoi câteva felii de gogșoar. Se rulează strâns.
Se trec prin făină - să adere bine, apoi prin ou bătut cu sare și piper, apoi prin pesmet, și se prăjesc in baie de ulei, bine incins.Dacă punem puțin ulei, riscăm să se ardă și să fie crude la mijloc.