contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulade Mozaic

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

...asa le-am numit eu din cauza ca sunt asa colorate ,nu am o reteta anume pentru aceste rulade,dar imi place tare mult sa le fac ,arata foarte bine pe platou ...si sunt si bune,bune.
Se pot face din pulpa de porc,de vita sau din piept de pui.
Se bate o bucata de carne(nu am cantarit-o) ca pe snitel ,mult mai mare si nu chiar asa subtire,se condimenteaza si apoi se intinde deasupra un strat de mustar.
Eu am facut 3 bucati ,peste prima am ras branza telemea ,am taiat ardei rosu si masline si am pus la un capat un carnat subtire , (cabanos,carnati oltenesti ....sa fie cat mai subtirei) ....
....peste a doua am ras deasupra mustarului cascaval si branza ,apoi am taiat masline...
-peste a treia am ras iar cascaval si branza si am pus gogosar murat, se poate si ardei gras rosu.
Se ruleaza fiecare rulada cat mai strans ,se leaga cu ata dintr-un capat la altul ,se pun in tava si se stropesc cu putin ulei ,se condimenteaza deasupra cu sare ,piper ,vegeta ,eu pun si condiment pentru fripura...apoi se pune si o cana cu apa ,se dau la cuptor pana se rumenesc si sunt facute.
Daca vi se pare ca sunt prea rumenite si nu sunt inca facute ,puteti pune deasupra o folie alimentara de aluminiu.
Se mai scot intre timp si se mai completeaza cu cate putina apa ,inainte de-a fi gata am pus jumatate de cana de vin alb peste ele si le-am mai lasat pana s-a evaporat vinul ..
...si am uitat de poza cu ele cand erau rumenite....cat sunt inca calde se desface si ata cu care sunt legate ,se lasa pana se racesc bine si apoi se feliaza.


Articol recomandat de torturilelissei.blogspot.com