contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ruladă "apus De Soare"

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Vă spuneam aici cât de bună este combinația piersici-caramel.
Azi am facut o ruladă cu aceiași combinație. O nebunie! în sensul bun bineînțeles :D

Ai nevoie de:
4 ouă
6 linguri zahăr
6 linguri făină
1 linguriță praf de copt

Pentru cremă:

2 gălbenușuri
80 gr unt
8 linguri zahăr

Pentru ornat:
2 linguri zahăr brun(se poate și din cel normal)

Mod de preparare:
Separați ouăle . Bateți spumă tare albușurile cu zahărul adăugat treptat. Adăugați găbenușurile și amestecați ușor. Cerneți făina cu praful de copt și adăugați câte o lingură peste spuma de ouă. Compoziția obținuță se pune în tava tapetată și se coace la 175 GC până trece testul cu scobitoarea. Când e gata rulați blatul într-un prosop umed.


Crema: Gălbenușurile se spumează cu zahărul și se fierb pe baie de aburi până se întăresc ușor. Răciți și încorporați untul moale spumând crema. Adăugați ce arome vă plac.

Pe blatul desfăcut se pune un strat de dulceață de piersici și crema apoi rulați înapoi. Ornați cu zahărul topit și serviți.



Poftă bună!