Rulada Italiana
Sursa Rulada italiana
articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
ptr aluat avem nevoie de : 250 ml.apa,jumate de cub de drojdie,ulei de masline,1 ou,sare,aprox.150 gr.faina neagra si 300 gr.faina alba.
ptr umplutura : 200 gr.salam banatean uscat,100 gr.branza sarata sau cascaval,4 ardei grasi rosii, 100 gr.masline verzi fara samburi,usturoi
condimente : oregano,busuioc,susan,rozmarin
ketchup ptr uns blatul
ou ptr uns ruladele.
ptr umplutura : 200 gr.salam banatean uscat,100 gr.branza sarata sau cascaval,4 ardei grasi rosii, 100 gr.masline verzi fara samburi,usturoi
condimente : oregano,busuioc,susan,rozmarin
ketchup ptr uns blatul
ou ptr uns ruladele.