Rulada Festiva
Sursa Rulada festiva

articol scris de mariette blog carteacuretete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
multumesc lilly pentru aceasta reteta super!
pulpa de ied(miel)-400 g
carne tocata-300 g
parmezan-80 g
pesmet-80 g
condimente pentru carne de miel
sunca de praga-100 g
cascaval-100 g
oua fierte tari-2 buc
ou-1 buc
patrunjel
vin
sare
ulei
Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in frigider doua ore(sau mai mult!):
Carnea se taie (ca o carte ) si se bate bine cu ciocanul de snitele.Intr-un castron se amesteca carnea tocata ,parmezanul si pesmetul.Se adauga oul , patrunjelul tocat si sare,se amesteca.
Aceasta compozitie se intinde peste bucata de carne:
Se adauga cascavalul feliat,sunca de praga si ouale:
Se ruleaza si se leaga bine cu ata de bucatarie:
Se pune in tava (se poate adauga si putin ulei),se adauga marinata strecurata si se da la cuptor pentru o ora (eu am intors-o de cateva ori!)