Rulada Din Piept De Curcan Cu Pesto
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 1 ora
Cantitate : 2-4 portii
Ingrediente
- 1 lingurita ulei de masline cu busuioc
- 1 piept de curcan, fara piele si os
- 1-2 linguri Pesto Rosso
- 1-2 linguri Pesto (cu busuioc)
- 500 gr rosii cherry
Preparare
- Incinge cuptorul la 200˚C. Unge un vas termorezistent cu 1 lingurita ulei de masline cu busuioc.
- Pieptul de curcan se bate pana cand ajunge la grosimea de aprox. 1 cm. Se unge o parte cu pesto Rosso, se acopera cu folie alimentara apoi se intoarce pe cealalata parte. Se unge apoi cu Pesto cu busuioc si se ruleaza, prinzandu-l cu scobitori sau ata.
- Se aseaza rulada in vasul pregatit iar langa el se aseaza rosiile cherry. Se da la copt 45-50 minute, intorcand rulada la jumatatea timpului de coacere.