Rulada Din Muschi De Porc Umpluta Cu Ciuperci, Morcovi Si Ceapa
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
1,300 muschi de porc
450 ciuperci congelate
1 ceapa mare
2 morcovi maricei
1 capatana de usturoi
1 legatura patrunjel
3 linguri sos de soia
sare
piper
250ml vin alb
2 oua
ulei
Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura.
Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se dezgheata, se storc si se toaca marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica, toate ingredientele se amesteca intr-un castron, se amesteca cu cele 2 oua si cu cele 3 linguri de sos se soia. Se intinde carnea si se aseaza amestecul din castron peste ea.
Rulam carnea si o legam strans cu ata.
Asezam ruloul intr-un vas termorezistent, punem uleiul, vinul, acoperim cu capacul si introducem in cuptorul preincalzit. Tinem pana se rumeneste, dupa care intoarcem ruloul pe partea cealalta sa se rumeneasca si ea. Daca mai este nevoie mai punem vin. Cand s-a rumenit pe ambele parti inchidem cuptorul, luam capacul si scoatem ata.
Servim cu cartofi natur, piure, legume fierte. Noi am servit cu salata de ardei copti ca tot o aveam facuta.