Rulada Din Cotlet De Porc
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Am avut in congelator o bucata de cotlet de porc si fiinda sotului nu-i place carnea decat cu un pic de grasime , iar mie nu-mi place decat fara , l-am facut cu 2 umpluturi.
Singura greseala , o si scriu am uitat sa-l leg dupa ce l-am rulat :). Sa nu uitati si voi .
Ingrediente:
- 1 kg cotlet de porc
- 2 carnaciori
- 1 bucata de praz
- 1 morcov
- 1 ardei
- putin ulei
- 100 ml vin alb
- sare, piper, mustar
Taiem cotletul in 2 , apoi fiecare bucata o batem bine ,
o condimentam cu sare si piper , apoi o ungem cu putin mustar.
Pe prima bucata punem un carnacior si cateva fasii de ardei, rulam , apoi punem a 2-a bucata de carnacior si rulam.
Pe a 2-a bucata punem prazul , apoi cateva felii de morcov si rulam.
Le legam cu ata de bucatarie.
Punem putin ulei in tava de friptura, carnea rulata , turnam vinul si lasam sa stea la rece 30 de minute.
Coacem in cuptorul preincalzit la foc potrivit timp de o ora.
Apoi ca sa se rumeneasca frumos, separat intr-un bol amestecam 2 lingurite de ulei cu 2 lingurite de ketchup si ungem ruladele. Mai lasam 15 minute.
Servim cu cartofi piure sau legume.