Rulada Din Carne Tocata Umpluta Cu Legume
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru o masa deosebita,incercati aceasta reteta !
Ingrediente :
800 g carne tocata porc-vita
2 oua mari
1 legatura patrunjel
1 ceapa tocata marunt
2 felii de paine inmuiate in lapte
sare,piper sau fulgi de chilli
cimbru
Umplutura :
3 linguri de mazare
3 linguri porumb
1/2 morcov
1 ardei rosu...
Amestecam carnea tocata cu ouale,patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam.
Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne,pe care o apasam bine sa nu se desfaca.
Presaram legumele colorate deasupra .Tinem de capatul foliei si rulam.O asezam pe o tava.
Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute .
Lasam rulada sa se raceasca si o feliem.
La sfarsit ,nu mai ramane decat aprecierea celorlalti ! :)
Pofta buna !