Rulada Din Carne De Porc
Sursa Rulada din carne de porc
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1 fleica mare
1 carnat semi-afumat
6 felii de sunca
6 felii bacon
2 fasii sorici
usturoi
sare,piper
cartofi
boia dulce
Mod de preparare:
Carnea se bate putin cu ciocanul pentru snitele,se sareaza si se pipereaza.
Pe suprafata fleicii se aseaza feliile de sunca,
2 catei de usturoi zdrobiti,iar in margine un carnat.
Carnea se ruleaza cat mai strans si se leaga cu o ata de bucatarie.
Rulada se imbraca in bacon si se infasoara in fasii de sorici.
Se aseaza intr-o tava cu ulei si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Cartofii taiati cubulete se fierb 10 minute in apa cu sare,apoi se scurg si se aseaza intr-o tava unsa.Deasupra se presara sare,piper si boia si se dau la cuptor aprox 25 min pana se rumenesc.
Pofta Buna!