Rulada - Desert
Sursa Rulada - desert
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente :
6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri ulei
6 linguri faina
1 pachet zahar vanilat
1 varf de cutit amoniac
gem sau crema dupa preferinta
Mod de preparare :
Se amesteca bine zaharul cu ouale,se adauga uleiul si se amesteca incontinuu,dupa care se adauga faina si amoniacul cernute impreuna si zaharul vanilat.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina inainte de a turna compozitia.
Se introduce la cuptor pana se rumeneste .
Cand este gata se scoate frumos pe un prosop curat si umed,se umple cu gem, nuca,nuca cocos si se ruleaza usor si strans in acelasi timp.Se poate pudra cu zahar si se pastreaza la frigider.Rulada se poate umple si cu diferite creme (de vanilie, de ciocolata,fructe de padure etc.)