contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ruladă De Spanac

articol scris de suzana blog Fisp

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
   Plictisită de reţeta clasică de spanac am hotărât că trebuie să încerc reţeta de pe Caietul cu reţete. Sincer, mă aşteptam să nu îmi iasă cine ştie ce, mai ales că am făcut adaptări. Vreau să zic că a ieşit super!

Ingrediente:
aprox 300 g spanac
200 g cremă de brânză
2 linguri unt
3 ouă
1 linguriţă rasă bicarbonat de sodiu
4 linguri făină
1 ardei roşu capia
1 ceapă roşie
1 lingură ciuperci (la borcan)

Preparare:
   Se bat albuşurile cu un praf de sare, se adaugă gălbenuşurile, spanacul, şi bicarbonatul de sodiu amestecat cu făina. Aluatul obţinut se toarnă într-o tavă cu hărtie de copt. Se pune în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute. Când e gata se răstoarnă pe o altă hârtie de copt cu partea de sus în jos şi se rulează strâns. Se lasă la răcit. 
   Se căleşte ceapa tăiată mărunt împreună cu ciupercile într-o lingură de unt. Se freacă crema de brânză cu untul, se adaugă ardeiul tăiat mărunt şi compoziţia de ceapă-ciuperci.
    Se întinde blatul de spanac, se întinde crema după care se rulează strâns. Se pune în frigider pentru o oră. Se feliază şi se serveşte. Pentru mai multe fotografii puteţi vizita "Caietul de reţete".


Poftă bună!!!