contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada De Spanac Cu Sunca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

reteta de la Mihaela
Ingrediente:
450 grame spanac fiert si tocat
200 gr. cascaval razuit
200 gr. crema de branza
1 ou
200 gr. sunca presata
sare, piper
Mod de preparare:
Spanacul se amesteca intr-un bol cu oul, sarea si piperul. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se pune deasupra cascavalul .
Se baga la cuptor cca 10-15 minute pana se topeste cascavalul si se lasa la racit.
Se aseaza feliile de sunca si apoi crema de branza ( eu am folosit branza de oaie amestecata cu smantana si putin unt) si se ruleaza strans in folie alimentara.
Se da la rece pana a doua zi cand se feliaza.

 

 

 

 



Articol recomandat de liligospodini.blogspot.com