RuladĂ De Pui
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Prietenul Dede’s ne-a povestit despre o reţetă pe care a încercat-o şi care i-a plăcut foarte mult. Am preparat-o şi noi şi vă recomandăm să ne urmaţi exemplul. Nu veţi regreta.
Ce îţi trebuie pentru 2 rulade – poza1:
- un piept de pui
- un tub de brânză topită cu verdeaţă
- două ouă, făină, pesmet
- condimente (busuioc, chilli, sare)
Plan de lucru:
- se taie pieptul de pui în două bucăţi. Fiecare bucată se pregăteşte ca şi cum am găti un şnitel mare (poza 2). Condimentăm presărând busuioc, chilli, sare (poza 3) şi întindem brânză topită (poza 4)
- rulăm (prindem capetele cu scobitori, pentru a nu se desface în timp ce prăjim – poza 5)
- punem în trei farfurii ouăle bătute, făina şi pesmetul (poza 6)
- trecem fiecare ruladă prin făină (poza 7), ou (poza 8 ) şi pesmet (poza 9)
- încingem ulei într-o tigaie, iar apoi punem ruladele la prăjit, la foc redus, pentru a se pătrunde bine în interior (poza 10)
- lăsăm ruladele să se rumenească (poza 11).
- se pot servi cu garnitură de legume (poza 12)
Timp de preparare: 30 minute
Preţ: 5,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Îndosariat la:A. Mancaruri