Rulada De Pui Invelita In Cascaval
articol scris de nelusuru blog cumimiinbucatarie.blogspot.com
INGREDIENTE:
-un piept de pui mare
-o ceapa
-4 ciuperci
-4 oua
-400 g cascaval
-o lingura smantana
-2 linguri pesmet
-sare si piper
Carnea se da prin masina de tocat,ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie,cu putin ulei,pana se moaie,se adauga ciupercile curatate si taiate,se lasa la calit aprox.5 minute.Se pune smantana,sare,piper si se fierb 2-3 minute.Se da cratita de pe foc,se pune amestecul peste carnea tocata,se adauga pesmetul,se potriveste de sare si piper.
Cascavalul se rade si se da pe razatoarea medie.Se amesteca bine cu ouale,iar amestecul se intinde uniform in tava de cuptor,pe hartie de copt.Se da la cuptor,la aprox.200g,timp de 10-15 minute.
Se rastoarna blatul de cascaval pe masa,se pune umplutura de carne,lasandu-se libere marginile,pentru a forma rulada mai usor,se ruleaza si se strang bine lateralele,sa fie rulada bine inchisa.
Se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor,la 180-200grade,timp de aprox o jumatete de ora.Se scoate din cuptor si se raceste complet,apoi se poate felia.
sursa