Rulada De Pui In Foietaj
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O reteta care merge foarte bine si pentru masa de Pasti.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1):
- 2 bucati piept de pui
- 2 morcovi (tocati marunt)
- 2 fire ceapa verde (tocata marunt)
- 1 legatura marar tocat marunt
- sare, piper, paprika
- 1 ou (pentru uns deasupra)
-seminte de susan
- foietaj (poza 2)
- 1 buchet brocoli
Plan de lucru:
- Taiem pieptul de pui ca pentru snitele. Am facut 4 bucati mai mari. Condimentam (poza 3). Adaugam morcovul, apoi mararul si ceapa verde (poza 4)
- Rulam fiecare bucata (poza 5)
- Aluatul de foietaj decongelat se taie fasii (poza 6)
- Fiecare rulada de carne va fi imbracata in foietaj (poza 7).
- Asezam ruladele intr-un vas termorezistent, ungem cu oul batut (poza 8 ), presaram semintele de susan (poza 9).
- Lasam la cuptor pana se rumenesc.
- Intre timp desfacem brocoli in buchetele mai mici, il spalam (poza 10), apoi il saram si il lasam sa se faca in aburi pentru 10-15 min (poza 11).
- Pofta buna! (poza 12)
Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 6.5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan