Rulada De Pui Cu Sunca Si Legume
![divainbucatarie](/images/avatars/nopicture.jpg)
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Rulada de pui cu sunca si legume poate fi servita atat pe post de aperitiv, cat si fel principal de mancare, insotita de o garnitura de cartofi sau de orez.
INGREDIENTE:
1 piept mare de pui
3 felii de cascaval
2 felii de sunca
50 g carne tocata de porc
1/2 ceapa rosie
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 morcov fiert
sare
piper
boia dulce
cimbru
50 g vin alb
3 linguri ulei de masline
PREPARARE:
Calim carnea tocata de porc cu ceapa tocata marunt intr-o lingura de ulei, avand grija sa o condimentam cu sare, piper si putin cimbru.
Pieptul de pui il taiem astfel incat sa obtinem o bucata intinsa si subtire. Batem cu ciocanul de carne pentru a fragezi, apoi condimentam cu sare si piper.
Acoperim cu cascaval, apoi cu sunca.
Punem carnea tocata peste sunca, o intindem uniform, apoi punem cate o felie de ardei verde, ardei rosu si morcov fiert.
Rulam pieptul de pui si il strangem cu o sfoara. Trebuei sa avem griga sa strangem bine capetele, astfel incat sa nu ne iasa umplutura din rulada.
Imbracam rulada in folie de staniol si o dam la cuptor pentru 20 de minute la 200°C. Dupa acest interval scoatem folia, turnam vinul peste carne, apoi uleiul de masline, presaram sare, piper, cimbru si boia. Dam rulada inapoi in cuptor pana se rumeneste.
Pofta buna!