Rulada De Pui Cu Spanac Si Omleta
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Un colorit deosebit, un gust delicios.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1):
- 2 bucati piept de pui
- 500 gr spanac (am folosit congelat)
- 3 oua (pt. omleta)
- sare, piper, boia, delikat, oregano
Plan de lucru:
- Taiem pieptul de pui ca pentru snitele. Am facut 4 bucati mai mari. Punem spanacul la calit, in putin ulei si condimentam dupa gust (pozele 2 si 3)
- Fiecare bucata de snitel va fi condimentata (poza 4)
- Batem ouale cu un praf de sare si pregatim omleta (poza 5)
- Fiecare bucata de carne va fi unsa cu spanac (poza 6), peste care adaugam omleta (poza 7). Rulam si le punem intr-o tava (poza 8 ), unde punem putin ulei si apa.
- Lasam la cuptor pana se rumenesc, apoi servim cu mare pofta. (pozele 9 si 10)
- Pofta buna!
Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 6.5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan