contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada De Porc Aromat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente (8 portii):
2kg spata de porc fara os
3 catei usturoi taiati marunt
1 lingura seminte de fenicul zdrobite
1 lingura boabe de piper negru zdrobite
1 lingura rozmarin tocat
3 frunze de dafin tocate marunt
Boabe de mustar
1 lingura piper alb
300ml vin alb
Felii de prosciutto
Mod de pregatire:
Se bate carnea de porc pentru a o face cat mai subtire si de aceeasi grosime. Se amesteca usturoiul, feniculul, piperul, rozmarinul, boabe mustar si dafinul cu o lingura de sare. Se presara pe suprafata carnii, pe toate partile apoi se pune pe un platou invelita cu folie alimentara; se da la frigider intre 4 si 24 de ore.
Se scoate carnea si se ruleaza, se inveleste cu felii de prosciutto legand-o la final cu sfoara alimentara. Se lasa sa ajunga la temperatura camerei inainte de a o introduce in cuptorul incins la 180grade. Se lasa friptura la copt timp de o ora, apoi se adauga vinul. Se mai lasa o ora, apoi se scoate si se transfera pe un platou turnand deasupra sucul lasat in tava. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca 15 minute. Se serveste cu fasole si salata sau cartofi frantuzesti.




Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com