Rulada De Ou Cu Mazare Si Scoici(hotate)
articol scris de pokoblogspotcom blog wwwpoko.blogspot.com
Mod de preparare
Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare,se scurge si se amesteca cu ouale,zaharul,sake si hotate(maruntite).
Se inginge tigaia(foc mic) si se unge cu putin ulei.Se toarna un polonic din compozitie si se lasa sa se faca oul,dupa care incepeti sa rulati usor.Este foarte frageda foaia ,trebuie sa fiti foarte atenti sa nu se rupa.
Dupa ce ati rulat,se unge din nou tigaia cu ulei,mutand rulada in partea de sus.Turnati apoi alt polonic din compozitie si intindeti pe toata suprafata,ridicand putin de rulada(ca sa intre sub ea).Dupa ce s-a facut si partea a doua,rulati impreuna cu cea anterioara.Se repeta pana se termina toata compozitia.
Rulada se scoate pe un pad de bambus si se strange bine la ambele parti(eu am strans cu doua elastice).Se lasa la racit,apoi se taie in felii mai groase.POFTA BUNA!
Reteta recomandata de wwwpoko.blogspot.com