Rulada De Legume
articol scris de Acasasanatate blog sanatatea vine acasa
Pentru doua rulade: 200 de grame de sfecla rosie, 2oo de grame de varza rosie, 200 de grame de morcovi, 1 kilograme de ciuperci champignon, 200 de grame de telina si un ardei gras mare (100 sau mai mult de 100 de grame).
Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se adauga legumele(ardeiul spalat, curata si taiat bucatele, telina spalata taiata bucatale, ciupercile spalata, taiate pestisori, morcovul taiat bucatele mici si sfecla rosie). Se calesc rapid. Se adauga sare si piper.
Dupa ce s-au calit, se prepara foile pentru aluat. Din 2 iaurturi degresate, putina drojdie, faina si 2 oua se fac doua foi se aluat. Acestea se umplu cu legumele calita doar dupa ce legumele s-au racit, altfel nu se poate rula.
Dupa ce s-au modelat ruladele, se baga intr-o tava pentru cuptor, unde vor sta 40 de minute, la foc mic.