Rulada De Curcan Invelita In Jambon
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca vreti sa adunati laude, chemati pe cineva la masa si pregatiti aceasta reteta. Mergeti la sigur
Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1):
- 600 gr piept de curcan
- 8-10 felii subtiri de jambon afumat sau bacon afumat
- 100 gr cascaval razuit
- sare, piper
- curry, tarhon, busuioc uscat
- foaie de aluminiu
Plan de lucru:
- Taiem pieptul de curcan ca pentru un snitel mai mare. L-am taiat apoi pe jumatate, pentru a obtine 2 rulade mai mici. Am condimentat carnea (poza 2). Pe o bucata de folie de aluminiu, am asezat feliile de jambon (poza 3), apoi am asezat o bucata de carne (poza 4) si am presarat jumatate din cantitatea de cascaval (poza 5). Rulam (poza 6). Rulada obtinuta se inveleste in staniol (poza 7). Punem cele 2 bucati de rulada intr-un vas termorezistent (poza 8 ). Lasam la cuptor la 170 grade pentru 50 minute.
- Pofta buna! (pozele 8 si 9)
Timp de preparare: 80 de minute
Pret: 7 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan