Rulada De Curcan Cu Carnat Afumat
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Ne pregatim pentru ajunul Craciunului, il asteptam pe Mosul cu o rulada de curcan, sper sa fie pe gustul lui. Pe gustul meu a fost claaar.
Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza1 ):
- 300 gr piept de curcan
- 1 carnat afumat
- 50 ml ulei, 100 ml apa
- sare, piper, boia, delikat, oregano
Plan de lucru:
- Taiem pieptul de curcan ca pentru snitele si il condimentam (poza 2).
- Punem jumatate de carnat pe fiecare bucata de snitel si o rulam (poza3)
- Asezam cele 2 rulade intr-un vas de yena, in care am turnat uleiul si apa.
- Condimentam rulada pe deasupra cu oregano (poza 4). Lasam la cuptor pana se rumenesc (poza 5)
- Am mancat cu cartofi natur si ardei copt (poza 6). Deliciiios. Nu a mai ramas si pentru Mos Craciun.Sper totusi sa fie generos cu cadourile!!!!
- Pofta buna!
Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan