Rulada De Cascaval Cu Branza Si Sunca
articol scris de miha blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avem nevoie de:
* 150 g cascaval
* 50 g unt
* Pentru umplutura:
* 250 g branza de vaci
* 100 g sunca
* 1/2 ardei gras rosu
* sare si piper
Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.
Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.
Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.
Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.
Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.
Sursa